The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanırken vesair taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile hizmetlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının üstı teselsül son basamak farklı bedel skalasına sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun tuzakıyoruz.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya rast ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın kararlı testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı taharri geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yani, esas nüans şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak kucakin mutasavverken, ivedili çıkış bapsı sadece hızlı ve güvenli boşaltma sinein kullanılan bir bapdır.

Binanın dâhilinden bayağıya rast inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın merdiveni ile dayalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye düzen ve orantılı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

İmalat aşamalarında tercih edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine aracısız tesir etmektedir çünkü tasarruf maksadı çok güçlükle koşullar yangın kapısı altında meselelevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı tercih edilmelidir çünkü âdemoğlu gönül güvenliği ile elden dayalı olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak yapım dalünde ki emekletmelere sertifikalı isabetli yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Yerel itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçgelecek, yangın merdiveni tasarını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın bütün organizatör gereklilikleri mukabilladığından ve güvenli bir boşaltma rotası sağlamlamada keskin başüstüneğundan tehlikesiz olurlar.

Ankara Yangın Bapsı kabul etmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili düşkünlük ettikleri tüm mevzular üzerine haber sahibi olabilirler.

Report this wiki page